Cara Buy Art Prints Online: 4 Tips for Purchasing Success

Cara Buy Art Prints Online: 4 Tips for Purchasing Success

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Cara Buy Art Prints Online: 4 Tips for Purchasing Success

December 26, 2017 1

1. Goleki pedagang sing dipercaya. Tip utama ing cara sing paling apik kanggo tuku prints keahlian online yaiku nemokake organisasi sing terhormat. Njaluk saran saka kanca, maca survey ing Internet, lan mesthine bisnis dianggo kanthi cara moral lan wis watara sawetawis wektu. Njupuk wektu minangka perlu lan neliti alternatif kasebut. Yen sampeyan duwe tukang kayu sing spesifik utawa bisa dadi prioritas utamane, golek tujuan sing menehi sampeyan kantor kanggo diburu lan dipindai kanthi klasifikasi, contone, gaya, tukang, nilai, ukuran, shading, topik, lan malah sistem.

2. Mriksani macem-macem jinis cetakan. Tip liyane kanggo carane tuku prints workmanship online ngagadhangake kapasitas sampeyan kanggo ngenali maneka warna cetakan sing metu ana. Padha kasedhiya ing pameran gedhe saka konfigurasi sing luar biasa pengaruh biaya print sampeyan kudu tuku.

Pengerjaan unik

nduweni tendensi dadi cetakan sing paling larang kanggo tuku. Padha ora dadi propagasi, nanging uga salah sijine kualitas apik sing bisa ngemot kreasi, potongan kayu, etchings, engravings, printing layar, lithographs, serigraphs utawa flooring cuts. Padha dianggep minangka nomer ing wektu sing dibandhingake ing cahya saka kasunyatan sing nyebabake bahan kasebut ing wektu kasebut. Printah utamane ing aturan kasebut kerep disebut bukti tukang. Paling tansah mlaku kaya prints ing sangisore 200. A 'multiplication release diblokir' minangka kemajuan prints, ing print print littler, kang ndadekake gambar luwih mbatesi. Saben cetakan kudu dicathet lan diwenehi pensil lan disambung dening wasiat utawa asuransi liyane supaya ora ana proliferasi sing beda sing bakal digawe saka gambar kasebut. Pengrajin sing nyambut gawé ing media sing digawé sacara digital sacara otomatis nyebabaké luwih gedhé ing kasunyatan yèn materi sing disajèkaké ora bakal ditumpes sawisé sawetara wektu.

Generasi paling larang mbobot biaya ora kaya potongan-potongan unik. Sawijining 'multiplikasi versi terbuka' ngandharake perkembangan cetakan minangka bewara sing bisa dadi jumlah apa wae, lan gambar bisa uga ditiru ing macem-macem pitakonan, contone, cangkir utawa piring. Ing wekdal samenika, pedagang badhe migunakaken inovasi minat cetak ingkang langkung canggih, inggih punika, jumlah gambar ingkang sampun dipuntindakaken dipuntampi kanthi kapentingan akun. Menawa sampeyan ngerteni babagan keahlian unik, sampeyan bisa nggunakake Google lan mburu "print workmanship prints online." Kasil sing patut ditemokake!

3. Priksa kualitas cetak lan kondisi. Tip ngisor iki kanggo carane ngasilake cetakan ketrampilan online perlu ditindakake kanthi kualitas lan kondisi item (luwih akeh kanthi cara iki, ing acara sing sampeyan pengin tuku print lawas). Sampeyan mbutuhake print supaya bisa tahan sawise sawetara wektu, sing ngandhut sampeyan butuh materi sing dadi cukup apik tenan, supaya njamin sing didampingi:

Kertas kudu kualitas sing didokumentasikan, sing ora bisa ditrapake kanggo wektu suwe utawa luwih

Kertas kudu ora kurang saka 67lb, bobot penting ing AS, utawa 250gsm (gram saben meter persegi) ing negara-negara kanthi kerangka metrik

sing dadi bobot penting ing US utawa 250gsm ing negara-negara sing nggunakake framework metrik

Nduwe aksitas diantara pH7 lan pH10

Nduwe posisi lightweight 6 utawa luwih ing Skala Wool Blue.

4. Ngamanake usaha sampeyan. Tipe pungkasan cara sing paling kepenak kanggo tuku prints workmanship online nggambar cara kanggo ngamanake tuku maneh kanggo wektu sing suwe. Pendekatan sing paling becik kanggo njamin supaya usaha sampeyan bisa nggunakake strategi perlindungan (dibandhingake pengawetan utawa kedadeyan sing didokumentasikake) sing wis didhukung dening Perpustakaan Kongres AS.

Sisih penting ing watesan yaiku nggunakke free tangling corrosive, sing teka ing macem-macem warna lan permukaan sing ningkatake panjaluk visual saka print sampeyan. Ing kasus apa wae, peran utama tangling yaiku kanggo nggawe spasi ing antarane kaca lan cithakan supaya bisa njaga gambar saka kontak karo sembarang panyebaran sing bisa digambar ing kaca. Ing kasunyatan sing ora cocok karo rasa sampeyan, pemanfaatan spasi akrilik bakal ngrampungake tingkat asuransi sing padha.

Unsur liyane sing kudu ditimbang yaiku manawa kanggo nuduhake print ing ngarep kaca utawa akrilik, sing bisa ngemot ngurangi silau.

Paling penting kanggo njaga gambar yaiku macem-macem lapisan salaka sing bisa disambungake, kabeh menehi tingkat asuransi UV sing khas. Ing acara sing ana kasempatan print sampeyan bakal diwenehi lampu UV, pilih item sing nawakake asuransi paling ekstrim. Pilihanipun akeh lan ora ana jaminan sing bisa ngiringke 98% sinar UV. Kajaba iku, kanthi temenan, tingkat kapercayan sing luwih penting, biaya sing luwih penting.

Ing acara sing sampeyan maksudake kanggo tuku printah khusus ing web, njamin menawa bundling sing sah bakal digunakake kanggo dikirim - kanggo blurbs, tabung karton angel bakal nindakake. Duwe ton fun shopping!

Read More